Wat is het verband tussen mode en make-up?

Make up artist

Wat is de relatie tussen mode en make-up?

Make-up artiesten zijn in principe mensen die gevraagd worden om make-up op anderen aan te brengen voor verschillende doeleinden. Deze kunnen variëren van zakenmensen die in de entertainment business zitten tot modellen en acteurs. Soms presenteren bruiden en modellen, zelfs zonder enige voorbereiding, hun beste look aan de wereld en denken ze dat hun make-up goed genoeg is. Aan de andere kant stromen de schuiten van de make-up ook de andere kant op.

Mensen die werken op plaatsen waar de klant van hen afhankelijk is, of het nu een bruidsmake-up artiest of een uitsmijter is, zullen een andere verantwoordelijkheid hebben. Ieder heeft een andere verantwoordelijkheid, zoals een dokter of een bouwvakker. Een arts die aan het lichaam van een bruid werkt, en een uitsmijter die aan het lichaam van een klant werkt, hebben een ander niveau van professionaliteit. De professionele diensten van professionele visagisten kunnen een breed scala van gebieden bestrijken.

Ook voor sommige categorieën mensen is make-up een kernactiviteit. Deze mensen behoren tot een ras dat een cultuur heeft die gebaseerd is op het belang van het uiterlijk. Een aantal zakenmensen, zoals advocaten en artsen, hebben deze zorg. Zelfs schoolkinderen lijken tegenwoordig meer belang te hechten aan uiterlijk en esthetiek.

een sportieve look te behouden

Waar het op aankomt, is de manier waarop u uw gezicht en uw huid warm houdt. Een mengeling van discipline en zelfdiscipline is vereist voor het fysieke voorkomen. Er moet een absoluut minimum worden aangehouden. Maar, hieronder volgen enkele van de normen, die ook wel de Pinside worden genoemd.

o Wat niet doen: Het volgende is niet op iedereen van toepassing, maar is wel goed om te volgen:

o Vermijd het gebruik van bruiningsapparatuur, aangezien deze negatieve gevolgen kan hebben: Looien is het proces waarbij de huid meer kleur aanmaakt, waardoor de drager er donkerder uitziet.

o Vermijd het gebruik van make-up met agressieve chemicaliën, omdat die de huid kunnen beschadigen.

o Breng een crème mengsel aan op het gezicht, dat normaal vrij droog en heet is, maar dat een natuurlijke uitstraling zal geven.

o De haren bij de wortel verwijderen: Harsen en scheren zijn goede manieren om de haren bij de wortel te verwijderen, maar moeten wel religieus worden gedaan, want het kan zeer pijnlijk zijn.

o Vermijd langdurig liggen met haar op het gezicht.

o Vermijd het plegen van de ergste wreedheden jegens dieren, omdat zij hoe dan ook zijn, de onvermijdelijke wreedheid is een noodzakelijk offer voor schoonheid. Zelfs als niet elke vorm van wreedheid dreigt, moet men zich niet onttrekken aan de wreedheid die met deze middelen wordt begaan.

Maar men kan zeker zonder de bovengenoemde wreedheden. Soms is de beste manier om de huid glanzend en stralend te houden het gebruik van minder cosmetica. Aan de andere kant is het ook goed om een aantal cosmetica te gebruiken, omdat het gebakken goedje rimpels kan veroorzaken en de vaalheid van de huid kan benadrukken. Het föhnen moet ook met de hand gebeuren in plaats van met de föhn, en in een stoomcabine of met een gekoelde airconditioning als er kans is op hitteschade.

 

lees meer:

Wat is de relatie tussen mode en make-up? Make-up artiesten zijn in principe mensen die gevraagd worden om make-up op anderen aan te brengen voor verschillende doeleinden. Deze kunnen variëren van zakenmensen die in de entertainment business zitten tot modellen en acteurs. Soms presenteren bruiden en modellen, zelfs zonder enige voorbereiding, hun beste look aan…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.