Aloe Vera Plant

Aloe vera gel

 

Wat hebben uw huidtypes aan het gebruik van aloë Vera?

– Deze wonderplant wordt al sinds de Egyptische oudheid gebruikt als schoonheidsproduct. Er wordt zelfs beweerd dat Cleopatra, die als een van de mooiste vrouwen ter wereld werd beschouwd, een grote fan en gebruiker van aloë Vera gelly was. De aloë Vera gel bevat genezende en vocht inbrengende stoffen die de droge huid helpen te reinigen en gehydrateerd te houden. De plant heeft ontstekingsremmende stoffen die de rode of rozige aanblik van wonden zullen verminderen. Het kan worden gebruikt nadat make-up is aangebracht. Veel producten die aloë Vera bevatten, zoals cosmetica en zepen, voegen een aangename natuurlijke geur toe. De crèmes en gels genezen de snijwonden en kneuzingen terwijl ze de huid hydrateren.

– De geneeskrachtige eigenschappen van aloë Vera omvatten:

– Anti-inflammatoire

– Antibacterieel

– antiviraal

– Antiseptisch

– Verzacht brandwonden en wonden

– verlichting van pijn en jeuk

– Inblikken, conserveren of ontsmetten van voedsel

– Bevordering van genezing doorytessence wakame

– Vermindering van littekens

– Hydrateert de huid en voorkomt een droge huid

– Stimuleren van cel vernieuwing

– Echte aloë Vera cuticula helpen de zichtbaarheid van brandwondlittekens te verbeteren en hydrateren uw huid diep.

– Helpt snijwonden te genezen.

– Hydrateert en beschermt de huid

Hoe verzorg ik mijn aloë Vera planten?

Deze “osses” zijn gemakkelijk te verzorgen omdat ze bemest worden met speciale meststoffen. Nadat de toppen volledig bevroren zijn, kunnen ze gemakkelijk worden gemaaid, waarna ze als een groot blad afwisselend kunnen wortelen. Ze moeten worden verzorgd zoals elk ander gras. Ze worden graag hoog, dus een hoogte van ongeveer een tot twee meter is voldoende. Wanneer iemand een plant maait, moet hij erop letten dat het wortelstelsel volledig bloot komt te liggen.

Nadat u de hele plant hebt geknipt, begint de LE-omloop binnen twaalf tot vijftien dagen. Normaal loopt de omloopsnelheid tussen eens in de drie weken en soms langer. Zodra de bovenste twee bladeren zijn gevallen, zullen de onderste afvallen, zodat een cirkel van jonge bladeren overblijft die gemakkelijk te onderhouden is. Aloë Vera planten kunnen zowel buiten als binnenshuis worden gekweekt. Ze worden eerder als een plant dan als onkruid beschouwd. Hoge planten zijn goed om voor op te passen omdat ze zich kunnen verspreiden en een probleem kunnen worden als ze te dun uitgroeien, of zelfs je huid raken. Bons zaad is een goede voedselbron voor ze.

Ze houden van een verwarde plant, daarom zullen veel mensen ze verwarren met een kruid. Maar in tegenstelling tot grassen kunnen ze niet worden gegeten en je wilt een aloë Vera plant misschien niet opeten. Je zou ze echter kunnen pletten en over je huid wrijven om het ongemak te verhelpen. Maar uit onderzoek blijkt dat uitwendig gebruik irritatie kan veroorzaken, vooral bij mensen met notenallergieën.

Dus een biplanter van aloë Vera zal waarschijnlijk de beste optie zijn. U kunt echter genieten van dezelfde genezende en cosmetische voordelen als uw aloë Vera plant.

  Wat hebben uw huidtypes aan het gebruik van aloë Vera? – Deze wonderplant wordt al sinds de Egyptische oudheid gebruikt als schoonheidsproduct. Er wordt zelfs beweerd dat Cleopatra, die als een van de mooiste vrouwen ter wereld werd beschouwd, een grote fan en gebruiker van aloë Vera gelly was. De aloë Vera gel bevat…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.