Leven in Wellness

Wellness producten

 

 

Het woord “wellness” doet denken aan een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn en niet alleen aan de afwezigheid van ziekte of gebreken. Wellness is echter meer dan alleen het vermijden van ziekte. Het betekent ook het ontdekken en creëren van mogelijkheden.

Op zijn eenvoudigst betekent wellness gewoon doen wat u wilt doen en uw passies en hobby’s de kans geven om tot uiting te komen. Als u een carrière nastreeft, maakt het deel uit van uw welzijn dat u uw werk kunt doen terwijl u een burn-out en een burn-out vermijdt. Als u een ouder bent, kunt u uzelf voldoende speeltijd met uw kinderen gunnen. U kunt uw carrière ook nieuw leven inblazen met creatieve toepassingen zoals zelfhulpboeken, gemeenschapsprojecten of creatieve kunsten. Je kunt creatief zijn en toch een teamspeler zijn en binnen systemen werken. Je kunt ook een teamspeler zijn en tegelijkertijd profiteren van avocaties zoals yoga, tai chi, aerobics, zwemmen, en paardrijden. Als u een van deze beroepen uitoefent, zult u waarschijnlijk baat hebben bij het vinden van manieren om uw werk te doen die verder gaan dan uw fysieke en chemische beperkingen.

Wellness wordt verder bevorderd door te voldoen aan uw persoonlijke emotionele behoeften en deze te overtreffen. Plannen voor de toekomst kunnen gebaseerd zijn op uw visie op uzelf. Zelfrespect is vaak gebaseerd op vele zelfladingen of inzichten. De weg naar innerlijk leven en potentieel voor creatief talent kan worden gecommuniceerd in intieme Relaties. Het doen van een investering in jezelf is een belonende handeling, die je vermogen opbouwt om anderen te bieden wat het beste is.

Hoewel Being Wellness grotendeels over lichamelijk welzijn gaat, is de sfeer er een van innerlijk en aanwezig welzijn. Dus, wanneer u een energie- en vitaliteitsimpuls creëert voor lichaam, geest en ziel, creëert u een ervaring van welzijn. Wanneer je vrij bent van woede, zorgen, frustratie en angst, voel je je één met jezelf. Daarom is welzijn een toestand waarin onze geest en ons lichaam één zijn. Wanneer we voelen dat onze energie en geest levend zijn, leven we in wellness.

Nu, de definitie van Wellness gegeven dooradece bonding is de poging om mentale, emotionele, en spirituele wellness te definiëren. Maar, dan is een definitie van wellness niets zonder een visie op de toekomst. Dus hebben we een visie op wellness nodig die ons verbindt met het huidige moment. Met andere woorden, wellness is… innovatie plus inspiratie is gelijk aan realiteit.

Simpel gezegd, als we ons opstellen als een gezond maker en we de tijd nemen om bang te zijn en volledig verliefd te zijn op het huidige moment, worden we een evenwichtig individu dat de vruchten plukt van welzijn in ons persoonlijk leven, ons werkleven en ons gemeenschapsleven. Wanneer we in deze staat van welzijn zijn, zijn we in staat om deel te nemen aan levenslang leren en het proces van het voortdurende transformatieproces.

Wellness betekent dat je een natuurlijk gevoel van welzijn hebt, een vreugdevol leven dat avontuurlijk en dynamisch is, in staat om zachtaardig en vriendelijk te zijn, of je nu alleen staat of in een groep. Wellness is het vermogen om het huidige moment te ervaren met creativiteit, verwondering en een grenzeloos vermogen om verwondering in anderen te inspireren. Wellness is ook het proces zelf van het creëren van de toekomst.

Wellness is dus een toestand van onze geest, ons lichaam en onze geest. Maar het lichaam en de geest zijn dynamisch en plastisch, want als ze worden bevroren door starheid en onbuigzame denk- en levenspatronen, zullen ze beperkt zijn. Als we daarentegen openstaan om het hele spectrum van mogelijkheden te ervaren die voor ons open liggen, zullen we onze grenzeloze kracht ontdekken om de wereld te scheppen die we wensen. We zullen ook de ruimte creëren voor onze medemensen om vrij te wandelen in het leven dat zij kiezen, onze eigen kracht ontwikkelen om creatief te zijn in alle kunsten en wetenschappen, en creatieve lifters worden. Leven in welzijn is dus een continu proces van waardevoller en waardevoller worden voor onszelf.

 

lees meer:

    Het woord “wellness” doet denken aan een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn en niet alleen aan de afwezigheid van ziekte of gebreken. Wellness is echter meer dan alleen het vermijden van ziekte. Het betekent ook het ontdekken en creëren van mogelijkheden. Op zijn eenvoudigst betekent wellness gewoon doen wat u…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.