Laser Ontharing methode

Visagist

 

 

schilderij

Door de geschiedenis heen hebben mensen hun gezicht en lichaam beschilderd. In elk tijdperk waren professionele ogen krachtig en uniek, en het was vaak de enige manier om iemands zelf te communiceren. Vandaag de dag zijn visagisten een van de meest gewilde mensen en is er veel vraag naar hun diensten. Make-up helpt ons niet alleen om er goed uit te zien, maar ook om er beter uit te zien. We willen er allemaal op ons best uitzien en, op onze eigen manier, anderen helpen er op hun best uit te zien.

Geur

Geen enkel hedendaags parfum kan de geur van vroegere tijden evenaren. Maar moderne parfums zijn ontworpen om onze reukzin te behouden. Sommige oudere parfums bevatten muffe aroma’s als gevolg van oxidatie en het gebruik van andere parfums heeft onze reukzin verminderd waardoor we afhankelijker zijn geworden van parfum.

Oogschaduw

Vroeger zou je er niet eens aan denken om je ogen aan te raken. Maar tegenwoordig houden zelfs mensen die problemen hebben met hun gezichtsvermogen hun ogen vaak vochtig met oogschaduw. Ook dit wordt gedaan om er mooi uit te zien. Sommigen geloven dat de vochtige ogen niet alleen een gloed op het gezicht brengen, maar ook je gezichtsvermogen verbeteren.

Overmatige gezichtsbeharing

Het was vooral gebruikelijk in de oudheid en op andere plaatsen. Maar tegenwoordig wordt te veel gezichtshaar niet als sexy en zelfs als aangenaam beschouwd. Daarom verwijderen veel vrouwen voortdurend hun gezichtshaar, zelfs met het risico op het ontstaan van ingegroeide haren en irritatie van de huid. Er worden verschillende methoden gebruikt om gezichtshaar op zijn plaats te houden: scheren, epileren en harsen. Al deze methodes zijn tijdelijk, en bovendien veroorzaken ze pijn en kunnen ze zelfs de huid breken.

Uiteindelijk besefte ik dat de enige manier om permanent van gezichtshaar af te komen, is om het af te knippen. Dit zette me aan het denken over laserontharing. Laserontharing is de beste en meest permanente manier om ongewenst haar in het gezicht te verwijderen.

Laser Ontharing

Wat is laserontharing? Het is de handeling van het gebruiken van laserstralen om ongewenst haar uit diverse delen van het lichaam te verwijderen. Deze stralen vernietigen het haarzakje waardoor het vermogen om te groeien wordt aangetast en zo de toekomstige haargroei wordt voorkomen.

 

lees meer:

    schilderij Door de geschiedenis heen hebben mensen hun gezicht en lichaam beschilderd. In elk tijdperk waren professionele ogen krachtig en uniek, en het was vaak de enige manier om iemands zelf te communiceren. Vandaag de dag zijn visagisten een van de meest gewilde mensen en is er veel vraag naar hun diensten. Make-up…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.