Hoe maak je je auto schoon?

Leer schoonmaken

 

Vertel eens, hoe maak jij je auto schoon?

Auto schoonmaken

Nu ben ik blij dat je het vraagt.

Er zijn een paar adviezen die ik zou willen geven: het schoonmaken van uw auto is een serieuze zaak en het kan dampen en lichamelijke reacties veroorzaken.

Ten eerste, wees bereid om wat ploegen aan te trekken want dit is een reis! Wees bereid om een gezichtsmasker op te zetten, een veiligheidsbril, goede zware handschoenen, oordoppen of je moet ze gebruiken!

Zou je niet gedacht hebben dat als je eenmaal een doekje hebt, de winkel waar je het gekocht hebt ook een wereldhandige plek is? laad je auto in en ga op pad? Beschrijf ik nu verhuizen uit de keuken voordat ik vergeet wat ik na….Ik hoop het niet! Waar ik het over heb is verhuizen naar de andere kant van de stad voor dat kleine beetje extra tijd dat het voor je kost.

Een tip van een professionele poetser…TIP 1: Doe lijnzaadolie op de ramen en een stoflaken op de vensterbank. TIP 2: Maak de auto eerst schoon en na de schoonmaakbeurt smeer je hem bij. Ik stel een stofzuiger voor om alle vuil te verwijderen.

leer schoonmaken

Lederen bekleding is geen doe het zelf of koeiewol klusje.

Reinigen van leer Met zeep is niet aan te bevelen, maar u kunt het wel doen als u wilt.

Begin met een biologisch afbreekbare katoenen doek. Wrijf vervolgens een pasta van ab Empire Oil 1 Wrap wijselijk over de doek, in het bijzonder over de lederen vlek. Waar de vlek zit? Breng de olie aan met stoom uit de elektrische heetwaterkoker en veeg de vlek vervolgens weg als deze verdwijnt.

Als u geen elektrische heetwaterkoker in huis hebt, doe dan het verwarmde water op de andere schaal en pak een schone doek. Ontdoe u van de overtollige olie. Gebruik niet de handdoeken zoals je deed op de bank, de handdoek op de leren bank zal alle olie absorberen.

De beste manier om deze cyclus te herhalen, is om met een andere vochtige doek de extra olie steeds opnieuw op te nemen, totdat het voorbeeld van de vlek bijna verdwenen is.

Leren meubelen of alles wat netjes en schoon is

Je komt nu ergens!

Wikkel de zojuist gebruikte doek om de bank, verwijder de papieren achterkant en leg de doek gedurende 30 minuten in een heet bad. Het warme water zal de kleur uit de doek opnemen en het watermengsel koeler maken. Leg de doek in het koele water onder de barst en laat hem weken tot de vorige dag.

De twee dagen na het weken gebruikt u een pluisverwijderaar en veegt u de pluisjes wegVerwijder de vieze geur door een kleine hoeveelheid azijn in een kom te doen en de terpentijn erin te doen. Doe vervolgens de gedroogde terpentijn in een kom en laat het in de azijn weken. Laat dit ongeveer een week staan.

Leg het doekje met de terpentijn zo dat het vochtig is in de hoek van de kom en de geur zou verdwenen moeten zijn (Niet zodanig “vermengd” dat je arm er van omdraait).

Spoel grondig met water (met rubber handschoenen aan). Dit moet dagelijks gebeuren.

Het leder moet nu glanzend zijn, mag niet geuren en moet droog aanvoelen. De meest luxueuze ledersoorten voelen, wanneer ze soepel zijn, niet vochtig aan en de beeldvorming hieromtrent is nu zeer duidelijk.

Lees meer:

Leer reinigen

  Vertel eens, hoe maak jij je auto schoon? Auto schoonmaken Nu ben ik blij dat je het vraagt. Er zijn een paar adviezen die ik zou willen geven: het schoonmaken van uw auto is een serieuze zaak en het kan dampen en lichamelijke reacties veroorzaken. Ten eerste, wees bereid om wat ploegen aan te…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.