De kunst van tatoeage make-up

Chicano tattoo

Een puur decoratieve Chicano tattoo op iemands lichaam kan bedoeld zijn om een dramatisch effect toe te voegen, terwijl een afbeelding een krachtig Genoeg statement kan zijn.

Verschillen in denken tussen een puur decoratieve tatoeage en een boodschap kunnen verklaard worden door te verwijzen naar het losgemaakte, versus het realistisch zijn. Een zuiver decoratieve tatoeage spreekt de geest aan zonder interactie met de rest van de wereld. Een gekozen tatoeage wordt in de huid gezet en wordt een deel van het algemene uiterlijk van die persoon.Boodschappen dienen om te communiceren tussen de drager van een puur decoratieve tatoeage en degene die hem draagt – in de geest van de drager.De wereld van tatoeages is voortdurend in ontwikkeling. Naarmate de technologie voortschrijdt, worden tatoeages steeds veelzijdiger, mooier en artistieker.

Tatoeage make-up is niet langer iets om je voor te schamen; tatoeage make-up wordt meer en meer geaccepteerd en zelfs modieus. De aanvaarding van tatoeage make-up door de bredere samenleving heeft geleid tot een toename van het aantal tatoeage studio’s in het hele land. Meer en meer mensen realiseren zich dat tatoeage make-up meer is dan alleen een functie; getatoeëerde make-up kan worden gebruikt om een statement van persoonlijke stijl te maken. In de wereld van tatoeage make-up is er een breed scala aan gereedschappen, technieken en benodigdheden beschikbaar om de meest unieke ervaringen te creëren.

Enkele van de meest gebruikte producten zijn nagellakken, wenkbrauwpotloden, liplinerpotloden en eyeliners. Hoewel al deze producten worden gebruikt door professionele tatoeëerders, zijn sommige van deze tools ook beschikbaar om de perfecte tatoeage te creëren.

Nagellak

Nagellak wordt gebruikt als een Clear Gel kleurverbetering die normaal gesproken wordt aangebracht op de punt van de nagel. De kleur wordt aangebracht zodat de nagel niet hoeft te worden bijgesneden en er geen rekening hoeft te worden gehouden met de vorm voordat de nagel wordt aangebracht. Er zijn vijf verschillende soorten nagellak: Trendy Nail Color, Nice Serenity, Sonorous Nail Color, en Nail Enamel. Trendy Nail Color wordt gebruikt door tieners en jonge volwassenen. Nice Serenity wordt gebruikt voor personen met een donkere huidskleur en een zongebruinde huid. De Enamelittle is acrylzwart gekleurd met een pH-factor van 5,5 – 6,0. Patiënten met een donkere huidskleur zijn goede kandidaten voor dit type nagellak.

Zorg ervoor dat u uw handen grondig wast met water en zeep voordat u begint met het aanbrengen van gellak op de nagels. Was ook de vingers, nagels en handen met anti-bacteriële zeep. De geaudicuurde handen worden geschoren en gedroogd. De manicure zal de nagels vormen volgens een standaard. De onderkant van de nagel wordt gelakt met een tint donkerder dan de basiskleur. Een recht waskrijt potlood wordt gebruikt om de nagel te omlijnen. De definitieve vorm wordt gemaakt door de gellak met een tandenborstel aan te brengen. Teststrips van dezelfde kleur worden op de nagel aangebracht om te controleren of de gellak niet door het penseel is uitgelopen.

Wenkbrauw- en oogpotloden zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Gebruik een schaduwpotlood om de binnenkant van het onderste ooglid te omlijnen voor een zachtere look of gebruik een fijn lijntje om de lijn iets te verlengen langs de rand van de wimpers voor een meer dramatische uitstraling. Om de haartjes tussen de wenkbrauwen te vervagen en te onderhouden, kan wenkbrauwcorduroy of wenkbrauwgel worden gebruikt. Met behulp van een wimperkam worden de haartjes weggeborsteld van de basis van de huid, waarbij de vorm van het wenkbrauwbot en de rest van het gezicht wordt gevolgd.

Verschillende kleuren schaduw worden op verschillende delen van het gezicht aangebracht. Het mengen is belangrijk om een rond gezicht proportioneel te laten lijken. Met een sponskwast wordt crème schaduw aangebracht in het midden van het gezicht en dan naar buiten toe geblend in de richting van de oren,De nieuwste technologie voor het aanbrengen van schaduw ziet eruit als een gretig jong kind dat staat te popelen om zijn eerste wrijfbeurt van de zeep te ontvangen. Nadat de basis is voltooid, worden haarpotloden of gekleurde pasta op de lippen aangebracht om ze voller te doen lijken. Het omlijnen van de lippen doet ze ook dunner lijken. Het hele applicatieproces duurt ongeveer 15 minuten.

Samenvattend: als iemand haast heeft, zal hij vaak de eyeliner overslaan en zijn eigen wenkbrauwen tekenen. Tegen de tijd dat ze besluiten om hun wenkbrauwen bij te werken en opnieuw te stylen, zijn ze al lang naar huis gegaan. Het resultaat is dat ze zich niet herinneren dat ze hun wenkbrauwen hebben laten doen. Veel mensen hebben betoogd dat make-up met zo weinig mogelijk gemak moet worden gedaan. Maar als men hun look wil verbeteren en meer glamoureus wil lijken, dan moeten ze er zeker van zijn dat ze de make-up in hun dagelijkse routine opnemen.

Als men wil een geweldige look te bereiken in een korte hoeveelheid tijd, moeten ze denken over het hebben van op maat gemaakte wimpers. Deze zijn tijdelijk, maar zien er fantastisch uit. Een snelle toepassing van een super sterke zwarte wimperkruller is niet van plan om natuurlijk uitzien.

Een puur decoratieve Chicano tattoo op iemands lichaam kan bedoeld zijn om een dramatisch effect toe te voegen, terwijl een afbeelding een krachtig Genoeg statement kan zijn. Verschillen in denken tussen een puur decoratieve tatoeage en een boodschap kunnen verklaard worden door te verwijzen naar het losgemaakte, versus het realistisch zijn. Een zuiver decoratieve tatoeage…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.