Zelfgemaakte huidbehandeling maken

Er wordt al vele jaren geëxperimenteerd met het gebruik van algen om problemen met de menselijke huid te behandelen. Volgens huidverzorgingsexperts is het een wonderproduct. algen zijn rijk aan vitamine A en C, plus vitamine K, en het staat in Europa en Japan bekend om zijn vermogen om onzuiverheden op de huid te behandelen. Het is vanwege dit feit dat het niet ongebruikelijk is om alii spa-behandelingen te vinden voor de lippen, het gezicht, de ogen, de hoofdhuid en vele andere delen van het lichaam.

Dus, hoe maak je deze verschijning echt voor jou? Het eerste deel van uw behandeling moet het aanbrengen van het algenextract zijn. Het extract is gemaakt van puur collageen en hemoglobine. De eerste is een stof die eigenlijk is afgeleid van botten. Het is uniek in de zin dat het een perfect uitgebalanceerde stikstof-zuurstofbalans heeft, waardoor de vorming van schadelijke gifstoffen wordt voorkomen. hemoglobine is cruciaal voor de overdracht van zuurstof van de aloë naar de huid. Hetzelfde is gecrediteerd voor zijn vermogen om ontstekingsverschijnselen te genezen en te verlichten.

Bekijk deze twee recepten hieronder. Vergeet niet je handen te wassen voordat je de twee combineert.

Lavendel en Aloë Vera gezichtsmasker

Ingrediënten:

1/2 kopje lavendelblaadjes of 3 eetlepels gedroogde lavendelbloemen

3 eetlepels Aloë Vera gel of sap

Meng de twee door elkaar en breng aan op het gezicht. Laat het 15 minuten intrekken en spoel grondig uit.

Yoghurt en Aloë Vera gezichtsmasker

Yoghurt en Aloë Gel Mask

Ingrediënten:

3 eetlepels yoghurt met 2 eetlepels Aloë Vera gel of sap

Meng de twee door elkaar en breng aan op het gezicht. Laat het 15 minuten staan. Spoel het grondig uit met bronwater of gedestilleerd water.

Spirulina en Aloë Gelmasker

Spirulina heeft de eigenschap om eventuele zuurgraadproblemen te corrigeren en aloë-gel heeft geweldige antioxiderende eigenschappen die de huid beschermen. Je kunt ze 2 eetlepels spirulina en 2 eetlepels sap mengen met de aloë naar keuze.

Voor een huid met lichte huidproblemen kunt u deze behandelen met de moisturizers en andere middelen. Voor de normale huid kunt u de alledaagse gebruiken, terwijl u voor degenen met ernstige huidproblemen uw zelfgemaakte huidbehandeling nodig heeft. De meest gebruikelijke zelfgemaakte huidbehandeling is het rozenwater- en olijfoliemasker. Je kunt rozenwater en olijfolie gebruiken om je gezicht te wassen. Omdat het milder is, kun je er ook korenbloemen, water en citroensap aan toevoegen.

Honing- en limoenmasker

Yoghurt en limoen gezichtsmasker is voor alle huidtypes. Het is gemakkelijk te maken en je hebt slechts 2 eetlepels yoghurt en 1 eetlepel limoensap nodig. Het mengsel wordt opgeklopt tot het schuimig en dik wordt. De consistentie van de resulterende pasta is precies goed voor het masseren van je gezicht. Verdeel het mengsel in 4 delen en breng het met cirkelvormige bewegingen aan op je gezicht. Laat het op je gezicht liggen totdat het droogt. Je kunt dit mengsel gebruiken om je gezicht droog te deppen.

Aspirine masker

Combineer 2 eetlepels honing en 3 theelepels citroensap in een kom. Klop het mengsel om te combineren. Voeg 3 eetlepels water en 1 eetlepel citroensap toe aan het mengsel en meng goed. Breng het mengsel aan op je gezicht en laat het een kwartier intrekken. Afspoelen met lauw water.

Als u weet hoe u deze schoonheidsrecepten moet gebruiken, kunt u zonder gedoe en voor een fractie van de kosten de gewenste look bereiken. Bovendien zijn alle ingrediënten natuurlijk, gezond en biologisch.

Avocado gezichtsmasker

Meng een rijpe avocado met 3 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel honing. Het mengsel moet rijp zijn. Bewaar het mengsel in een luchtdichte verpakking. Het is perfect voor gezichtsmaskers. Gebruik één keer per week een gezichtsmasker.

Bananenmasker

Meng 2 rijpe bananen met 3 eetlepels honing. Prak de bananen tot een pasta en breng aan op je gezicht. Laat 15 minuten intrekken. Afspoelen met lauw water.

Komkommer Yoghurt Masker

Schil een komkommer en snijd hem in de lengte doormidden. Giet 2 eetlepels yoghurt in een kom. Wetedasy, voeg 1 eetlepel citroensap en 2 eetlepels lichte olijfolie toe. Meng de ingrediënten door elkaar en breng aan op je gezicht. Laat 20 minuten intrekken. Afspoelen.

Amandel Mayonaise Masker

Mix 2 eieren, 2 theelepels amandelmayonaise en 1 theelepel olijfolie. Masseer het mengsel in je gezicht en laat het 15 minuten intrekken.Spoelen.

Er wordt al vele jaren geëxperimenteerd met het gebruik van algen om problemen met de menselijke huid te behandelen. Volgens huidverzorgingsexperts is het een wonderproduct. algen zijn rijk aan vitamine A en C, plus vitamine K, en het staat in Europa en Japan bekend om zijn vermogen om onzuiverheden op de huid te behandelen. Het…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.