Wenkbrauw ontharing

Wenkbrauwen epileren Breda

 

Wenkbrauwen epileren is eenvoudig, maar meestal is het niet pijnloos? Epileren is simpelweg het wegplukken van haartjes van de wenkbrauwen. Er zijn tijdelijke en permanente methoden voor het verwijderen van wenkbrauwhaar. Als je overweegt je wenkbrauwen te epileren of te waxen, probeer dan naar een schoonheidsspecialiste te gaan die een pincet van goede kwaliteit gebruikt en wax met rechte haren. Wenkbrauwen harsen kan voor veel ongewenst haar zorgen en is niet erg goed om jezelf aan te doen.

Scheren Scheren is in het algemeen heel gemakkelijk en pijnloos, als u voorzichtig bent. Het probleem komt wanneer het haar begint terug te groeien of zijwaarts uitgroeit. Je moet wat aan de binnenkant van je wenkbrauwen trekken en testen om het juiste scheerpunt te vinden. Als je niet voorzichtig bent, kun je je wenkbrauwen snijden of verbranden.

LaserHaarverwijdering in de wenkbrauwen kan worden gedaan door gebruik te maken van lasertechnologie om haar te verwijderen. Het probleem is dat het kostenintensief is en moeilijk om zelf te gebruiken. De beste manier om dit thuis te doen is een laserapparaat voor thuisgebruik te gebruiken, zoals de goed ontworpen andimo of Revitols. Deze types van laserapparaten voor thuisgebruik zullen u dezelfde resultaten geven die professionals krijgen met dure klinieken en dokters. Echter, veel mensen niet kunnen veroorloven en experimenteren met thuis laser apparaten.

Als je gewoon een wenkbrauw haar clip op zijn plaats wilt zien, is dat geweldig. Maar, om voor altijd van het haar af te komen is een beetje moeilijk. Als je gewoon rondloopt op zoek naar een wenkbrauw ontharingsmethode, is dat nog beter. U kunt plezier hebben en uw opties voor wenkbrauwen verwijderen verkennen.

Wenkbrauwen ontharen is een stap die je, als het niet hoeft, toch moet doen! De voordelen zijn dat je tijd en geld bespaart, wat een groot voordeel is in een toch al hectische wereld. Want het vormen van wenkbrauwen is niet moeilijk, en het verwijderen van de haartjes door epileren of epileren gaat vrij snel en moeiteloos.

Je zult zo veel tijd kunnen besparen en niet van die vreemd gevormde wenkbrauwpincetten hoeven te kopen en het goede nieuws is dat je ze niet hoeft te kopen, het ligt al in je keuken! Prikken die borsteltjes niet! Onthoud alleen dat het wenkbrauwborsteltje dat je gebruikt zacht moet zijn en afhankelijk van de look die je probeert te bereiken, moet het vederachtig zijn en geen krassende randen in je gezicht achterlaten.

Hier zijn de stappen die je moet volgen als je klaar bent om je wenkbrauwen thuis te epileren:

Zet eerst de nodige materialen klaar die u nodig zult hebben. Als u eyefanager bent, zijn de gereedschappen die u nodig zult hebben:

Als je alles bij elkaar hebt, kun je beginnen met het epileren van je wenkbrauwen door een potlood of een borsteltje te nemen en dit evenwijdig te houden aan de zijkanten van je neus, waar de wenkbrauw bij het borsteltje komt. Teken dan korte, vederlichte strepen op de wenkbrauw. Hoe korter de streken, hoe “groter” de wenkbrauw. U kunt altijd de vorm van de wenkbrauw voelen ten opzichte van de lengte van de streken. Als richtlijn geldt dat de zijkant van het borsteltje evenwijdig moet zijn aan de onderkant van uw neus, het potlood moet evenwijdig zijn aan de basis van de neus.

Een voordeel van epileren is dat je geen wenkbrauwpotlood hoeft te gebruiken, wat soms moeilijk te controleren kan zijn. Als je toch een wenkbrauwpotlood moet gebruiken, gebruik dan altijd een lichte tint om een ongelijkmatige look te voorkomen.

Veel geluk voor jou!

 

lees meer:

  Wenkbrauwen epileren is eenvoudig, maar meestal is het niet pijnloos? Epileren is simpelweg het wegplukken van haartjes van de wenkbrauwen. Er zijn tijdelijke en permanente methoden voor het verwijderen van wenkbrauwhaar. Als je overweegt je wenkbrauwen te epileren of te waxen, probeer dan naar een schoonheidsspecialiste te gaan die een pincet van goede kwaliteit…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.