Wat is een estheticus

 

Schoonheidssalon Breda

 

Toen ik opgroeide, dacht ik dat de wereld van schoonheid beperkt was tot wat ik kon kopen. Pas toen ik ging studeren, leerde ik dat de wereld van schoonheid veel meer omvat dan de kleding die je draagt, de schoenen die je draagt, of de manier waarop je je haar doet.

Een estheticus is een schoonheidssalon die is opgeleid in een verscheidenheid van bekende technieken van Transition Beauty, Waxen, Lasertechnologie, gezichtsbehandelingen, threading, massage, oorpiercings, en zelfs eatsooked food.

Schoonheidsspecialisten en esthetici:

Schoonheidsspecialisten en esthetici zijn professionals die een formele opleiding hebben gevolgd in de procedures voor wondgenezing, littekenbehandeling en postoperatieve zorg.

Hoe worden ze schoonheidsspecialisten en esthetici? Er zijn een aantal verschillende strepen.

Sommige huidige schoonheidsspecialisten en esthetici leren de basis in het kappersvak, massage, en manicure en pedicure. Dan gaan ze verder met een opleiding tot estheticus in de hoop een huidverzorgingsprofessional te worden. Sommige esthetici voltooien een tweejarige beroepsopleiding en gaan dan esthetische diensten verlenen.

Het hangt volledig van de behoeften van elk gezin af wat zij het beste vinden. Sommige familieleden kunnen ervoor kiezen om de kneepjes van het vak in de schoonheidsbranche te leren, terwijl anderen misschien meer opleiding nodig hebben voordat zij in de branche kunnen stappen.

Familieleden die schoonheidsspecialiste of estheticus willen worden, moeten de verschillende beschikbare programma’s onderzoeken om een programma te vinden dat aan hun behoeften en agenda voldoet.

Wat is een Estheticus?

Een Estheticus is een beroepsbeoefenaar die gespecialiseerd is in ontharen, huidverzorging en het harsen van de huid.

Producten:

Het werk van een estheticus bestaat meestal uit het gebruik van verschillende producten, hulpmiddelen en oplossingen om haar te verwijderen en te voorkomen dat het teruggroeit. Verreweg de populairste producten die door esthetici worden gebruikt, zijn wassen, crèmes en lotions.

Voor velen is harsen een bekende ervaring. Na het harsen wordt een pincet gebruikt om elk afzonderlijk haartje te verwijderen. Een pincet en ontharing crèmes zijn de meest gebruikte thuis ontharingsproducten. Het gebruik van crèmes is optioneel, maar mannen geven er de voorkeur aan. Verreweg de populairste crème is en de naam is bijna een handelsmerk geworden. De bekendere merken zijn Austinochem en Revitol.

Voor de mannen die de voorkeur geven aan een meer directe aanpak, is scheren een aangewezen aanpak. Het gebruik van scheermesjes of elektrische scheerapparaten om het haar te verwijderen, is meestal een minder rommelige aanpak. Het gebruik van dampen of oliën zoals Revitol kan ook efficiënt zijn.

iletraining is ook belangrijk voor esthetici. Tijdens de potjestraining wordt gesproken over de beste manier om foundation op een bepaalde manier af te scheren en wordt ook de juiste techniek aangeleerd voor het aanbrengen van de after-shaving care.

 

lees meer:

Wimperextensions Breda

    Toen ik opgroeide, dacht ik dat de wereld van schoonheid beperkt was tot wat ik kon kopen. Pas toen ik ging studeren, leerde ik dat de wereld van schoonheid veel meer omvat dan de kleding die je draagt, de schoenen die je draagt, of de manier waarop je je haar doet. Een estheticus…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.