Nagel Schimmel Remedie

Schimmelnagels Barendrecht

 

Een schimmel die een schimmelnagelinfectie veroorzaakt, wordt meestal relatief laat op de avond opgepikt. Tegen de tijd dat je handen droog zijn, is er nog te veel vocht aanwezig waardoor de infectie zich kan verspreiden naar je vingernagels. Dit soort infectie komt vaak voor in een warm, nat en uiteindelijk warm klimaat.

Schimmelinfecties kunnen gevoelig en zeer pijnlijk zijn. Jonge kinderen die net van u afhankelijk beginnen te worden voor een goede hygi├źne zijn erg vatbaar voor een schimmelnagel.

Een goede koude behandeling is noodzakelijk in deze periode. Het helpt de stress te verminderen die de aandoening voor uw nagels veroorzaakt. We weten allemaal dat een gram voorkomen meer waard is dan een pond genezen. De schimmels die je nagels aantasten zijn taaie duiveltjes en reageren niet goed op behandeling.

De infectie kan zich verspreiden naar je vingernagels. De vingers kunnen ook aangetast zijn. Ze kunnen gelig of bruinachtig lijken. Ze kunnen gaan krullen of draaien, waardoor uw huid ze u kwalijk neemt. U kunt last krijgen van zwelling. Uw nagels kunnen gebarsten zijn.

Wanneer u schimmelnagels behandelt, moet u niet te zacht zijn. Een zachte manicure zal effectief zijn, maar de schimmel heeft nog steeds de kans om te gedijen. Het zal gemakkelijker te verwijderen zijn als u ze bij hun wortels eruit haalt. Zorg ervoor dat u het juiste reinigingsmiddel gebruikt. Een alcoholoplossing is het beste. Er is ook een mengsel van tea tree olie en gepureerde azijn dat een goede thuisbehandeling is. Dit mengsel moet dagelijks worden aangebracht nadat je je handen hebt gewassen en gedroogd.

De schimmel is gevoelig voor een medicijn genaamd Penlac. Hij verdraagt benzoylperoxide veel beter dan deurluizen of ruiterluizen. Dit middel moet regelmatig worden gebruikt en ook direct op de nagels worden aangebracht. Heb je gehoord van producten die clorox heten? Dit kan net zijn wat je nodig hebt. Dit schoonmaakmiddel doodt de schimmel. Je neemt gewoon een eetlepel van dit middel en wrijft het in de geïnfecteerde nagels, twee keer per dag.

Geneesmiddelen genezen de schimmel niet, maar doden alleen de parasieten die het probleem veroorzaken. Dit is de traditionele definitie van een schimmelnagel remedie. Het kan zijn dat u verschillende producten moet gebruiken om het product te vinden dat voor u het beste werkt.

lees meer:

  Een schimmel die een schimmelnagelinfectie veroorzaakt, wordt meestal relatief laat op de avond opgepikt. Tegen de tijd dat je handen droog zijn, is er nog te veel vocht aanwezig waardoor de infectie zich kan verspreiden naar je vingernagels. Dit soort infectie komt vaak voor in een warm, nat en uiteindelijk warm klimaat. Schimmelinfecties kunnen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.