Laser Ontharing

Permanent ontharen Rotterdam

Ziet u op tegen het regelmatig verwijderen van gezichtshaar? Dan is permanent ontharen iets voor u. Hoe werkt het?

Laserontharing Rotterdam werkt door het veroorzaken van een thermische reactie die het haar aan de buitenkant stimuleert. Het haar wordt gevangen in de hitte van de laser terwijl het eraan wordt blootgesteld. Wat gebeurt er dan? Het lichaam markeert het haar met een hoogenergetische laser. Daarna wordt het haar zacht en kan het gemakkelijk worden verwijderd. De belangrijkste doelgebieden zijn bovenlip, kin, rug, borst, benen, bikinilijn, benen, handen en voeten. De procedure wordt meestal uitgevoerd in kuuroorden en kapsalons. De prijs is afhankelijk van de grootte van het gebied.

U vraagt zich misschien af hoe gezichtshaarverwijdering in zijn werk gaat. Het komt erop neer dat wanneer er in een bepaald gebied meer haar is, de laser Selective Photothermolysis (SPTL) intensiever werkt. Deze procedure is geschikt voor vrouwen met donker en stug beenhaar of wenkbrauwhaar. Het is perfect voor mannen wiens haar meestal lichter is. Laserbehandelingen kosten gewoonlijk ongeveer 300 $itan.

Het is nodig om verschillende behandelingen te ondergaan om gewenste resultaten te krijgen. religieus toegewijde patiënten wachten op een paar behandelingen om gewenste resultaten te krijgen. De tijdspanne voor de behandelingen varieert van regio tot regio. Mannen hebben bijvoorbeeld ten minste 5 afzonderlijke sessies nodig, terwijl vrouwen ten minste 10 afzonderlijke sessies nodig hebben.

Hoeveel kost het? Gemiddeld kost een behandeling voor een kleine regio zoals de bovenlip vanaf 300 dollar per stuk. Behandeling voor grote regio zoals rug of borst kost vanaf 700 $ tomaat. Om geld te besparen op de behandeling voor grote regio, sommige mannen en vrouwen de voorkeur aan meerdere sessies vrij te laten. Elke behandeling voor rug kost ongeveer 600 $. Ontvangst en receptie vergoeding hangt af van de spa.

Wat dacht je van Marks & Sheila Resonance?

De hierboven genoemde behandelingen worden door een deskundige uitgevoerd. Iedereen kan worden behandeld, maar de kosten zijn zeer hoog. Als u op zoek bent naar een methode die wordt beschouwd als veiliger dan andere ontharing methoden, Laser ontharing is de weg te gaan. Men kan laser ontharing prijs te vinden voor maximaal 1000 $ in sommige grote steden.

Maar niemand wil horen dat dit een dure methode is. Als het op vrouwen aankomt, is het woord “luxe” niet bepaald een woord dat ze graag horen. Bovendien is het een zeer persoonlijke keuze die men maakt over hun lichaam. De meeste vrouwen spelen met hun haar, proberen nieuwe trends, kleuren en vele andere dingen. Sprayen, harsen, blauwe bijen, geurkaarsen, scheren en het gebruik van chemische crèmes maken allemaal deel uit van hun favoriete huidverzorgingsritueel.

Wij vrouwen zullen nooit tevreden zijn met de resultaten van deze methoden. Er is een grote kans dat we er spijt van krijgen. Maar waarom niet bereid zijn om enkele honderden $ te investeren om niet alleen permanente ontharing te ervaren, maar ook om terug te keren naar een lichaam dat er mooi, glanzend en zelfvoldaan uitziet?

Lees meer:
Definitief ontharen Rotterdam

Ziet u op tegen het regelmatig verwijderen van gezichtshaar? Dan is permanent ontharen iets voor u. Hoe werkt het? Laserontharing Rotterdam werkt door het veroorzaken van een thermische reactie die het haar aan de buitenkant stimuleert. Het haar wordt gevangen in de hitte van de laser terwijl het eraan wordt blootgesteld. Wat gebeurt er dan?…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.