Hoe zich te ontdoen van tatoeages

Tattoo Middelburg

 

 

Veel mensen met tatoeages zullen er tandeloos tegen vechten. Soms begint de jeuk dan opnieuw. Deze spons-tip aanpak kan de jeuk verergeren. Hoewel het enigszins kan helpen, vind ik dat een zuivere azijnspoeling die eenmaal per week wordt gedaan de bovenste laag dode huidcellen verwijdert. De cellen worden in verlegenheid gebracht, maar na een paar dagen (of weken, voor sommigen), zou de jeuk moeten ophouden.

Als vervagen een probleem is, helpt het om iets als Zinc PCA te gebruiken. Het is een ingrediënt in sommige insectenwerelden middelen en het heeft het effect van het afschrikken van de onoplettende bezoeker. Sommige mensen zijn dit receptvrije product blijven gebruiken. Anderen vinden kokosolie of honingklaver een bevredigend alternatief. Er zijn ook een aantal crèmes op de markt.

De jeuk kan aanhouden, maar met een beetje geduld en tijd zou het vervagen compleet moeten zijn. En, onthoud, als de tattoo eenmaal vervaagd is, kan het moeilijk zijn om hem weer terug te krijgen.

bovenste afbeelding via behance.com

Breng een warm, vochtig washandje aan. (Ik raad aan om hiervoor hydrosols te gebruiken).

Masseer het gebied zachtjes. (Ik heb dit zelf gedaan.)

Een conserven Eerste Hulp Kit gebruiken:

Als je geen EHBO-kit hebt, zijn we er helemaal voor je. Een tube Eerste Hulp in je handtas meenemen is een must!

Breng de tatoeage aan in de richting van de tatoeage – met andere woorden, zodra je de draad doortrekt, draai je hem in de richting van je tattoo.

Werk op het gekozen stuk huid tot de inkt bedekt is.

Doe schoon water op de huid – dit helpt om de inkt op te breken, zodat het kan worden weggespoeld bij de volgende applicatie.

Trek een ononderbroken lijn tussen de nieuw aangebrachte huid en de eerder aangebrachte huid, met een lippotlood, of vloeibare foundation.

Trek met een penseel, of een kleine tube vloeibare foundation (Sally Hansen is een goede) een horizontale lijn ter breedte van je penseel, van de onderkant van je ooglid naar de bovenkant van je ooglid.

Bij het andere oog begint u onderaan de wimperlijn en gaat u naar boven toe, waarbij u ervoor zorgt dat u naar de punt toe uitrekt.

Houd de lijn dik of strek naar de punt toe. Naarmate je verder gaat, zal de lijn dunner worden, dus begin met zeer dunne streken en bouw op indien gewenst.

Breng, indien nodig, een transparante verzegeling aan.

Klaar voor het aanbrengen van de toplaag:

Dit is facultatief en kan ’s avonds voor het slapen gaan worden gedaan als u zich zorgen maakt over het snel uitdrogen van de behandeling, maar als u een pigmentdepot krijgt, kunt u deze top coat het beste ’s morgens opnieuw aanbrengen omdat de oudere pigmenten er dan al afgewassen zijn. De top coat werkt als een beschermer en zorgt voor een extra bescherming van de kleur.

    Veel mensen met tatoeages zullen er tandeloos tegen vechten. Soms begint de jeuk dan opnieuw. Deze spons-tip aanpak kan de jeuk verergeren. Hoewel het enigszins kan helpen, vind ik dat een zuivere azijnspoeling die eenmaal per week wordt gedaan de bovenste laag dode huidcellen verwijdert. De cellen worden in verlegenheid gebracht, maar na…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.