Hoe kiest u de juiste peeling?

peeling

Er zijn een aantal manieren om ervoor te zorgen dat de huid van de hals wordt onderhouden en haar vroegere gezonde toestand terugkrijgt.

Goed scrubben

Er zijn drie soorten peelingmethoden beschikbaar: manuele, chemische en enzymatische peeling. Aangezien het curatieve proces vaak het gebruik van enzymen impliceert, wordt aanbevolen dat de betrokken persoon het exfoliatieproces manueel uitvoert. Als de persoon echter de peelingmassage uitvoert waarbij een enzymreactie op gang wordt gebracht, kunnen de resultaten precies worden nagebootst met het gebruik van chemicaliën. Ook als de enzymen in de nekhuid op een andere manier worden gestimuleerd, zoals door het eten van enzymenrijke stoffen, kruidenextracten of met andere elektrische middelen, kunnen dezelfde resultaten worden verkregen.

Overweeg uw eigen mogelijkheden en de voor- en nadelen van elk proces, voordat u uw eigen nekvel MSG.

Manuele peeling en Beautysalon Den Haag .

Manuele peeling kan op een aantal manieren worden uitgevoerd. Fysieke middelen, zoals het gericht scrubben van gebieden met een speciale borstel, kunnen worden gebruikt om de huid licht te exfoliëren. Er moet echter voor worden gezorgd dat er geen druk op de huid wordt uitgeoefend, omdat dit het regeneratieproces kan schaden. Ook mag de borstel niet worden vervangen, aangezien de oude vezels zouden kunnen worden geandrolyseerd en de nieuwe waarschijnlijk worden gevouwen, waardoor een andere textuur ontstaat dan de oorspronkelijke.

Nieuwere methoden maken het mogelijk oplossingen op maat te creëren die voldoen aan de verschillende eisen die de gebruiker kan hebben. Mechanisch scrubben betekent dat de gebruiker de borstel niet fysiek tegen de huid hoeft te bewegen. In plaats daarvan kan een fijn touwtje worden gebruikt, waardoor de borstel het exfoliatieproces met minimale inspanning kan uitvoeren.

Chemische peeling

De chemische methoden omvatten het gebruik van zuren. De drie populairste exfoliërende zuren zijn alfahydroxylzuur, betahydroxylzuur en salicylzuur. Ze zijn te vinden in verschillende cosmetische producten en kunnen zonder recept worden gekocht.

Hoewel alfahydroxyl- en bètahydroxylzuren als natuurlijk worden beschouwd, zijn zij chemisch van aard en dus niet verenigbaar met synthetische materialen. Sommige van de natuurlijke zuren, zoals hyaluronzuur, kunnen bijwerkingen veroorzaken, hoewel de synthetische versies gewoonlijk verenigbaar zijn met het menselijk lichaam, omdat zij zo zijn geformuleerd dat zij het natuurlijk voorkomende zuur nabootsen.

Salicylzuur wordt beschouwd als de meest effectieve onder de chemische exfoliators. Het kan de vernieuwingsprocessen in de huid stimuleren. Klinische behandelingen bevatten echter alleen zuivere en natuurlijke ingrediënten, dus geen synthetische of chemische ingrediënten.

Manuele peeling

Dit proces omvat het gebruik van een geschikt scrubmateriaal en een geschikt gezichtsmasker. Het gezichtsmasker is meestal ontworpen voor de gevoelige huid. Zoek naar een scrubmateriaal dat goed geschikt is voor uw huid. Voordat u een gezichtsmasker koopt, controleert u de inventaris van uw keuken. Romige en ruwe materialen zouden het doel van een scrub niet dienen.

s Nachts scrubben is de beste tijd, omdat de huid dan het meest regenereert en de schadelijke vrije radicalen dan het meest actief zijn. Kies een masker dat geen overmatige olieproductie stimuleert of een overmatige droogheid veroorzaakt, aangezien ’s nachts scrubben beide effecten zou veroorzaken.

Normaal, twee keer per week, scrubben geeft het gewenste effect. Als u last heeft van vergrote poriën, kan een goed scrubmasker ook een goede keuze zijn. Zo voorkomt u puistjes en stimuleert u de talgproductie, terwijl ’s nachts scrubben de groei van nieuwe epidermale cellen stimuleert.

Producten om te scrubben

Exfoliërende producten zijn verkrijgbaar in veel schoonheids- en cosmeticawinkels, zelfs online. Meestal bevatten deze producten exfoliërende bestanddelen afkomstig van natuurlijke bronnen, zoals bepaalde vruchten en andere voedingsmiddelen. Deze helpen bij het verwijderen van dode cellen van het huidoppervlak.

Ze bevatten ook geconcentreerde stoffen die helpen de regeneratie van de huid te versnellen en de toevoer van vochtinbrengende bestanddelen naar onze huid te vergemakkelijken. Zorg er echter wel voor dat u alleen natuurlijke producten gebruikt. Veel exfoliërende producten en crèmes bevatten schadelijke chemicaliën die niet bedoeld zijn voor uitwendig gebruik.

Forums en crèmes

Er zijn ook speciale websites op het internet die een breed scala aan exfoliërende crèmes en producten aanbieden. Ja, u kunt online bestellen en net als alle andere producten, zorg ervoor dat het exfoliërende product natuurlijk is en afkomstig is van een gerenommeerd merk. De meeste exfoliërende crèmes komen in een kleine of grote verpakking, om ervoor te zorgen dat de gebruiker in staat is om exfoliatie uit te voeren voor een blijvend effect. Deze crèmes zijn gevuld met natuurlijke stoffen en krachtige especials zoals fruit inhoud. Ze zijn niet het gewone topische huidproduct dat in de supermarkt kan worden gekocht.

Exfoliatie kan van thuis uit worden gedaan met een zelfgemaakt recept dat producten gebruikt die geen conserveringsmiddelen bevatten.

 

Er zijn een aantal manieren om ervoor te zorgen dat de huid van de hals wordt onderhouden en haar vroegere gezonde toestand terugkrijgt. Goed scrubben Er zijn drie soorten peelingmethoden beschikbaar: manuele, chemische en enzymatische peeling. Aangezien het curatieve proces vaak het gebruik van enzymen impliceert, wordt aanbevolen dat de betrokken persoon het exfoliatieproces manueel…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.