Hoe je haar te veranderen

Highlights Amsterdam

 

 

Er zijn vele redenen waarom we highlights zouden moeten aanbrengen. Vele jaren geleden had ik een vriend die van nature diepbruin haar had. Hij zag er zo eng uit, alsof iemand een masker op hem had afgedaan. Toch was zijn donkere haar heel aantrekkelijk. Hij vertelde me dat zijn kapper hem ongeveer een maand voor zijn bruiloft een diepbruine haarkleur had gegeven. Waarom had ze dat gedaan? Nou, ze dacht dat het hem beter zou staan. Natuurlijk kreeg mijn vriend nooit de kans om zijn eigen kleur te kiezen.

Na verloop van tijd heb ik een aantal van deze regels opgepikt. Hoe meer tijd je investeert in het vinden van de juiste kleur voor jou, hoe groter de kans dat je de perfecte match vindt.

Zodra u uw kleur hebt gekozen, zijn er verschillende stappen die u moet nemen om uw haar voor te bereiden. Zorg ervoor dat je een conditioner gebruikt op je haar voordat je het nat maakt. Dit zal je een gladde opbouw geven voor je highlights. Als je van plan bent om je haar plat te strijken, vergeet dan niet om een hitte beschermende spray of product te gebruiken. Deze helpen je haar te beschermen tegen permanente beschadiging.

Als u chemicaliƫn gebruikt om uw haar te stijlen of te krullen, bespreek dit dan van tevoren met uw stylist. Chemicaliƫn kunnen reacties met uw haar veroorzaken die u misschien niet verwacht.

Als u van plan bent uw haar plat te strijken, wacht dan tot het droog is. Nat haar is veel kwetsbaarder. Als u uw haar nat strijkt, kunt u uw haar blijvend beschadigen. Als u een permanent of een speciale haarkleuring wilt, wacht dan tot uw haar droog is.

Als u van plan bent om highlights te gebruiken, denk er dan aan om een kleur te kiezen die bij u past. Als u de kleur wilt veranderen, zorg er dan voor dat u uw haar een paar weken laat uitgroeien voordat u uw nieuwe kleur kiest. Dit zal de kleur goed te mengen met uw unieke haartype.

Als u het krulpatroon van uw haar wilt veranderen, moet u wachten tot uw haar is uitgegroeid. Krultangen en stijltangen kunnen de haarschacht beschadigen als ze tijdens de herstelperiode worden gebruikt.

Onthoud dat er niets mis is met het veranderen van je haar. Door je haar leuk te maken, zul je mensen aantrekken die hun uiterlijk willen veranderen. Door dit te doen, wordt u een zelfverzekerder en aantrekkelijker persoon.

Verandering is iets goeds, het is iets fantastisch, en het is tijd voor jou om te veranderen. verandering van binnenuit manifesteren is een geweldig gevoel – het soort gevoel dat je vertrouwen geeft en je een goed gevoel over jezelf geeft.

De boodschap om te veranderen kan moeilijk zijn, maar het is zeker belangrijk als je je goed voelt over jezelf.

Voor mij is het belangrijk om er goed uit te zien, ongeacht mijn leeftijd, geslacht, grootte of gen. Het is belangrijk om te weten dat het belangrijk is om je goed te voelen over mezelf en andere mensen omdat het lijkt dat dat het enige is wat we hebben. Maar het is verkeerd om ons alleen goed te voelen als we er goed uitzien. Je goed voelen en er goed uitzien op hetzelfde moment is wat telt.

 

lees meer:

Balayage Amsterdam | 390

Keratine behandeling Amsterdam | 260

    Er zijn vele redenen waarom we highlights zouden moeten aanbrengen. Vele jaren geleden had ik een vriend die van nature diepbruin haar had. Hij zag er zo eng uit, alsof iemand een masker op hem had afgedaan. Toch was zijn donkere haar heel aantrekkelijk. Hij vertelde me dat zijn kapper hem ongeveer een…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.