Hoe ik mijn acrylnagels kreeg

Acrylnagels Hoogvliet

Ten eerste, wat zijn de verschillende soorten acrylverf?

– Acrylnagel monomeer (monomeer is een deftig woord voor iets dat met elkaar wordt vermengd) is de sterkste soort acryl. Voor degenen die het niet weten, keratine is het belangrijkste eiwit van je huid en nagels. Het is een droge stof die ze bedekt en helpt beschermen. Keratine wordt gevonden in huid, haar, tanden en nagels.

– Gelnagels, ook wel vloeibare nagels genoemd, zijn de minst uitgeharde vorm van acryl. Gelnagels zijn meestal vloeibare acrylnagels maar hebben een gasdoorlatend polymeer aan zich. De naam zegt het al, je weet wat ik bedoel. Gelnagels zijn het ergst. Ik hou er zelfs niet van om ze te gebruiken.

De nieuwe die ik nu gebruik heten vloeibare nagels en gelnagels zijn een stap in de goede richting. Ik vind ze beter dan de vorige vloeibare nagels omdat ze gemakkelijker te repareren zijn als ze niet houden. Ik heb in het verleden problemen gehad met vloeibare nagels. Ze zijn sterker, maar het duurt veel langer om ze uit te harden. Ik zal ze over ongeveer een week op doen als ik klaar ben met ze te repareren.

De eerste dag dat ik de nepnagels mee naar huis nam was een beetje een strijd. Ik volgde alle instructies precies op en niets waarschuwde me dat ik ze op zou krijgen. Ik had ze vrij snel op, maar het was moeilijk om ze eraf te krijgen. De volgende twee bezoeken leken veel op het inbrengen. Ik kreeg ze uit zonder een metalen pincet te gebruiken. Het derde bezoek was het moeilijkst. Ik dacht echt dat ik ze gebroken had toen ik ze eraf haalde. Ik moest een paar dagen wachten om ze een beetje te laten uitharden en ik moest de nepnagels opnieuw doen.

Uiteindelijk ging ik naar mijn nageldokter om de schade die ik had aangericht te herstellen. Ze controleerde de schade en samen maakten we een plan om ze weer in vorm te krijgen. Het duurde misschien een maand voordat ze weer normaal waren, maar het was het meer dan waard. Die herfst ging ik naar mijn favoriete salon en liet de nagels doen. Ik zorgde ervoor dat ik ze liet doen terwijl de nagels tussen twee vullingen in zaten. Op die manier kreeg ik een paar extra vullingen tussendoor en kon ik een maand tijd besparen.

Dit is het verhaal van hoe ik aan mijn acrylnagels ben gekomen in Hoogvliet. Het is een beetje ingewikkeld, maar ik denk dat het voor mij goed heeft uitgepakt en ik ben nog vele jaren blij met mijn nagels. Het geld dat ik elk jaar bij de salon uitgeef, bespaar ik waarschijnlijk. Ik voel me niet schuldig over het geld dat ik aan ze uitgeef, niet terwijl ik ze laat doen. Jaren later heb ik ze niet meer laten doen en ik raad iedereen van mijn maat aan om dat te doen.

Je kent het nagelgeheim waar iedereen van gehoord heeft. Het nagelgeheim is nagelriemolie. Elke avond voor het slapen gaan tot je vierentwintig uur later bent (als je 25 uur later bent) moet je je nagelriemen insmeren met een goede nagelriemolie. De volgende manier om ze weg te krijgen is met een sinaasappelstokje gewikkeld in katoen gedoopt in nagelriemolie (cuticle oil).

Ik raad iedereen aan om elke vier tot zes maanden naar de nageldokter te gaan om de nagels in goede conditie te houden. En als je de tijd hebt, raad ik je aan om één keer per week een gelapplicatie (eender welk type gel) te laten doen om je nagels sterk te houden. Als al je nagels weg zijn, zul je blij zijn dat je dit gedaan hebt.

Lees meer:
Wimperextensions Hoogvliet
Massage Hoogvliet

Ten eerste, wat zijn de verschillende soorten acrylverf? – Acrylnagel monomeer (monomeer is een deftig woord voor iets dat met elkaar wordt vermengd) is de sterkste soort acryl. Voor degenen die het niet weten, keratine is het belangrijkste eiwit van je huid en nagels. Het is een droge stof die ze bedekt en helpt beschermen.…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.