De schoonheid van de salon

Hairdresser Amsterdam Zuid

Door de veranderende tijden is de oorsprong van het woord Letterlijk veranderd in het enkelvoud “bar”, zoals in een barbier. De geschiedenis van de barbier gaat terug tot decreet nr. 92 van de Commissie van 10 december 1992, waarbij het gebruik van scharen en scheermessen voor het knippen van haar werd toegestaan. Voordien moesten de kappers een hoog niveau van vakbekwaamheid en galant gedrag hebben bereikt om het vertrouwen van hun collega-kappers te winnen, en daarvoor moesten zij goed hebben gestreden tegen andere concurrenten uit de branche.

De huurwet van 1992 bepaalde: “Elke winkel moet open zijn gedurende de uren die [voor zijn] inrichting zijn voorgeschreven”. Zo kregen krullenkappers een vergunning om alleen die delen van de salon te beoefenen die voor het publiek toegankelijk zijn. Op voorwaarde dat de barbier elke dag vier uur vrij is, mag hij tijdens de vergunningsperiode zijn beroep uitoefenen waar hij wil. De wet bepaalt ook: “Niemand mag enige werkzaamheid aanvangen vóór de bij deze wet voorgeschreven uren”.

Op voorwaarde dat geen andere dienst wordt verricht vóór de voorgeschreven uren, zijn de voorgeschreven uren de enige die kunnen worden gewijzigd. De wet bepaalt echter dat een kapper ten hoogste 24 uur aan zijn klanten gebonden mag zijn. DeFactorsaving Barbers Serviceen de daaropvolgende boeken over voorzien echter in kappers die een aanvullende opleiding hebben gevolgd. Het aanbieden van een verbazingwekkende selectie van opties om uit te kiezen, hebben kapperszaken en kappers geëvolueerd naar het huidige scenario. De meeste kapsalons kunnen bogen op een of andere opleiding voor de ‘restauratie’ van klanten.

Restauratie is een proces dat begint op het moment dat een klant de salon binnenkomt. Het is gericht op de vernietiging van DHA (Dihydrotestosteron) dat zich van nature in het lichaam bevindt, aangezien er geen andere manieren zijn om het te omzeilen. Er wordt ook naar vervanging gezocht voor het bruinen van de klanten. Dit alles wordt gedaan door het gebruik van bruiningslampen die een breed lichtspectrum gebruiken.

De ontvangstruimten in de meeste salons worden traditioneel van elkaar gescheiden door muren om te voorkomen dat de golflengten van de fluorescentieverlichting de ruimten binnendringen. Wanden zijn echter niet de enige afrastering ter bescherming. Op belangrijke afstanden worden scheidingswanden aangebracht om te voorkomen dat de ultraviolette straling in de ruimten doordringt.

Gezichtsdelen vereisen speciale aandacht.llerous sunscreenssh should be used to protect the skin not only from direct light but from the radiation of the tanning lamps. De meeste salons bewaren kleine hoeveelheden van deze producten in kleine glazen recipiënten. Het verdient aanbeveling dergelijke verpakkingen alleen bij de ingang van de salon te gebruiken.

Sommige fabrieken vervaardigden bruiningslampen met ongewone vormen of unieke ontwerpen. Zij worden gebruikt door individuele salons of door technici om op hun werkplekken te worden tentoongesteld. Hoewel deze esthetisch aantrekkelijk zijn, moeten salons met een grote esthetische waarde over het algemeen hun toevlucht nemen tot de traditionele werktuigen om het stof en de geur te elimineren.

Looien salons zijn nu een dag een mensen het bezoeken van salons, vooral degenen die hebben ontwikkeld een onverzadigbare eetlust voor het looien. Ze zijn overal te zien, van buurtwinkels, Tips, tot supermarkten, tot vlooienmarkten, tot kunstwinkels, en tal van andere plaatsen.

Het is belangrijk dat de klant een zo goed mogelijke eerste indruk maakt, om het aantal kansen dat een potentiële aanbidder zich afvraagt te beperken. De aangewezen manier om dit te bereiken is via het interieur van de bedrijfsvestiging.

Het eerste waar bij de inrichting van een salon rekening mee moet worden gehouden, is de ontvangstruimte. Het is belangrijk om deze zo statisch mogelijk te maken. De muren moeten eigentijds zijn en de ramen moeten een brede, gebogen bak hebben. De container moet aan beide zijden open zijn om een gastvrije sfeer te creëren.

lees meer:

Door de veranderende tijden is de oorsprong van het woord Letterlijk veranderd in het enkelvoud “bar”, zoals in een barbier. De geschiedenis van de barbier gaat terug tot decreet nr. 92 van de Commissie van 10 december 1992, waarbij het gebruik van scharen en scheermessen voor het knippen van haar werd toegestaan. Voordien moesten de…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.