Akoestische plafondpanelen

Wandcirkels

 

Als we de gemiddelde persoon zouden vragen wat het verschil is tussen de verschillende soorten akoestische producten, zou een groot aantal van hen op korte termijn plafond- (of lucht-) producten zeggen, maar in feite zijn er heel wat verschillende soorten akoestische plafondpanelen, en heel wat verschillende soorten akoestische plafondpanelen.

Reflecterende Witte Warmte Schilderij

Reflecterende witte warmteverf is meestal wit, wat betekent dat het zoveel mogelijk energie weerkaatst, weg van de toeschouwer, in tegenstelling tot de meeste akoestische plafondpanelen die de meeste warmte absorberen.

Reflecterende witte verf is beter dan de vloeren A en B hierboven, omdat deze twee producten niet zoveel energie van de verwarming of een andere bron weerkaatsen, waardoor minder energie wordt verspild.

Oxidatie Schilderijen

Oxidatieverf is een van de beste akoestische oplossingen ooit, maar stralende muurverf zoals Reflecterende Wit Warmteschilderijen zijn impactleerders van akoestische energie, en kunnen niet worden gebruikt in muren die luchtlekken ondersteunen.

In de associatie met akoestische Wandcirkels zijn transformatoren en absorbers sowieso vrijwel hetzelfde, aangezien zij een deel van de elektrische energie zullen absorberen. Transformatoren en absorbers zijn in wezen gewoon een vel zwaar plastic, wat helemaal OK is zolang het een anti-stuiter vel is, maar niet als het elektriciteit weerkaatst.

Akoestische plafondpanelen zijn er in zeer dure en goede kwaliteitsproducten, dus als u zeer hoge akoestische eisen stelt, moet u wat extra uitgeven aan panelen met hoge akoestische eigenschappen, anders verspilt u gewoon uw geld.

Akoestische wandpanelen leveren heel verschillende prestaties als verschillende materialen worden gebruikt bij de constructie ervan. Er zijn panelen van ongeveer 3m bij 3m en panelen met een dikte van een centimeter. Ik zou panelen van 3m bij 3m als ideaal beschouwen voor de meeste huishoudelijke toepassingen.

Akoestische plafondpanelen moeten worden geïnstalleerd wanneer:

De akoestische variabelen zijn slechts klein, en de installateur moet bereid zijn de consequenties onder ogen te zien als hij de situatie niet aankan. Akoestische oplossingen zijn slechts een onderdeel van een heel gespecialiseerd systeem dat nodig is om de akoestische respons van een gebouw of een ruimte te optimaliseren. De installateur zal zeer snel vertrouwd raken met akoestische plafondpanelen en zal in staat zijn om te gaan met het ontwerp en de akoestische eisen van een specifiek gebouw.

De lawaaierige ruimte in een bestaande ruimte moet worden verdeeld door verzachtende wanden en akoestische plafondpanelen. Een goede akoestische wand maakt een gelaagde oplossing af, met akoestische panelen en akoestische vloerbedekking, die het contactgeluid van bovenaf niet alleen verzacht, maar het van onderaf ook volledig absorbeert.

De vervangende akoestische panelen moeten dezelfde helling hebben als de oorspronkelijke akoestische wandpanelen, indien het mogelijk is het bestaande vloeroppervlak te veranderen, en moeten in gelijke mate belastbaar zijn.

Na de plaatsing van akoestische wandpanelen moet de installateur er zeker van zijn dat hij zijn werk heeft gedaan en op de details letten om de akoestische wandpanelen te beschermen en geen nieuwe toe te voegen.

Het is een veel voorkomende mythe dat akoestische wandpanelen totaal ononderbreekbaar zijn. Sommige designpanelen (vooral voor woningbouw) zijn zeer eenvoudig te installeren en hoeven misschien maar één keer te worden gebruikt, zodat een retourwissel niet nodig is.

Lees meer:

Interieur accessoires

Bohemian woonaccessoires

  Als we de gemiddelde persoon zouden vragen wat het verschil is tussen de verschillende soorten akoestische producten, zou een groot aantal van hen op korte termijn plafond- (of lucht-) producten zeggen, maar in feite zijn er heel wat verschillende soorten akoestische plafondpanelen, en heel wat verschillende soorten akoestische plafondpanelen. Reflecterende Witte Warmte Schilderij Reflecterende…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.