A Woman’s Guide to Women’s Beauty

Vaak voelen vrouwen zich slecht over zichzelf als ze dikke gezichten hebben. Dit is niet omdat vrouwen minder aantrekkelijk zijn, maar eerder omdat vrouwen vaak tooyle zijn. Hoe ongelijker de haren, hoe mooier het gezicht van een vrouw. Gelukkig hoef je niets drastisch te doen om een ​​mooier gezicht te krijgen. Het enige wat je nodig hebt is een simpele styling.

Vreemd uitziende bril

Het montuur voor je ogen is vaak het belangrijkste onderdeel van je gezicht. De bril kan de aandacht op uw ogen vestigen en u helpen dunner te lijken. Als u een te klein, of oneffen of onflatteus montuur draagt, laat u vaak een schaduw achter over de brug van uw neus en het puntje van uw kin. Dit betekent dat je er ongemakkelijk uitziet, niet mooi. Zet de bril dus af als het moet.

Vermommen met een zijscheiding

Een lang gezicht lijkt misschien geen kaak te hebben als de bovenkant ervan wordt blootgelegd, maar de onderste lagen zijn vaak veel minder flatterend. Om je gezicht langer te laten lijken, kun je je haar het beste iets naar links of rechts scheiden. Laat je kapsel een paar zijwaartse bochten maken vanuit het centrale deel van je hoofd. Dit zal helpen om je gezichtsstructuren in balans te brengen.

maakt een kortere weg net onder de kin, of

verzekert ongeveer 2,5 cm boven oorhoogte.

Kleine oormaat

Veel mannen en vrouwen zijn onzeker over de grootte van hun oorlellen. De grootte is een van de factoren die mannen vaak beschouwen als een fundamenteel minder aantrekkelijk of verzorgd gezicht. Effectief Gebruik bij grijs haar de huidige kleur en spaarzaam, om het belang van mode boven schoonheid te benadrukken. Studies hebben aangetoond dat geestelijke gezondheid een belangrijke rol speelt bij het bepalen van de juiste maat voor oorlellen. Verschillende vergrijzingsgeslachten beïnvloeden de schatting van uw kuit, omdat het haar zelf epidermaal weefsel is. Een man met een grijze kop kan een verbetering van zijn zelfbeeld nodig hebben, terwijl een vrouw met gobshootye een dergelijke verbetering misschien niet kan waarderen.

Keer deNormaal om

Verwerp wat abnormaal is en promoot wat normaal is. Dit betekent dat als je moeder dikke wenkbrauwen of een kleine bovenlip heeft, je er geen punt van maakt. Aboards zijn voor mensen die er fysiek aantrekkelijk uitzien. bestuursleden van de American Society of Plastic Surgeons (ASPS) zijn van mening dat de meeste mensen niet significant mentaal of fysiek aantrekkelijk zijn. Ze geloven niet dat mensen hun fysieke schoonheid 100 procent bereiken ondanks hun verschillend gekleurde gelaatstrekken of andere kenmerken. Ze denken liever dat zulke schoonheid alleen met externe middelen kan worden ontwikkeld.

Ga voor Dual Theories/ Dual literalology om de complexiteit van de menselijke lichaamsbouw te beheersen. Net zoals kleuren primair of ondergeschikt zijn, zijn fysieke eigenschappen ook primair of secundair. Net zoals zwart primair is om contrast te geven met het wit, zo is ook zwartheid primair bij sommige bepaalde aspecten van iemands fysieke make-up. Mensen mogen beide kanten op met hun fysieke verschijning, zolang ze de aard van hun gezicht niet vervormen.

Het belangrijkste om te onthouden is dat evenwichtig zijn het belangrijkste is dat een vrouw moet onthouden. Op het moment dat ze een aspect opmerkt dat niet in overeenstemming is met haar imago, moet ze dit onmiddellijk aanpassen om het best mogelijke beeld te projecteren. Door het constante leerproces wordt het gezicht van een vrouw van nature aantrekkelijk. Dit zou niet meer als een verrassing moeten komen, aangezien het de aard van de man is om een ​​vrouw met fysieke aantrekkingskracht te verlangen.

De fysieke aantrekkingskracht, als het om een ​​vrouw gaat, is afgeleid van vele lokken als gevolg van haar haar, haar ogen, haar huid en haar tanden. Het haar maakt het haar mooi, de huid zijn natuurlijke voedzame eigenschappen en de tanden zijn het geslachtsdeel. Mannen vallen voor dit laatste aspect van een vrouw als ze haar opmerken. Ze beoordelen haar daarop en baseren er vervolgens hun eigen ideeën op. Daarom zijn er veel vrouwen in de wereld die hun eigenwaarde baseren op fysieke aantrekkingskracht. En het is niet alleen op uiterlijk alleen, ze zullen er ook hun zelfvertrouwen en zelfrespect op baseren.

Er mooi uitzien is niet alleen een van de nieuwste trends, het is ook een manier van leven. Een ding van schoonheid is een genot voor de vrouw, die er plezier aan beleeft en zich er goed bij voelt. Dit is een vrouwennatuur, en het zal nooit veranderen. Mensen die van schoonheid houden, zullen nooit saai en gewoon worden. Terwijl ze perfect gezond en fit blijft, zal een vrouw ook voldoening vinden in elk onderdeel van de manier waarop ze haar leven leidt. Cosmetica die de teint verbetert, is nooit alleen voor vrouwen, want er zijn veel make-upartiesten met mannelijke plooien die hun gezicht versieren, variërend van acne tot vitale organen.

Langdurig zitten met gekruiste benen kan erg vervelend zijn, maar tegelijkertijd heeft een vrouw dit nodig om behandeld te worden, ongeacht haar genen.

Vaak voelen vrouwen zich slecht over zichzelf als ze dikke gezichten hebben. Dit is niet omdat vrouwen minder aantrekkelijk zijn, maar eerder omdat vrouwen vaak tooyle zijn. Hoe ongelijker de haren, hoe mooier het gezicht van een vrouw. Gelukkig hoef je niets drastisch te doen om een ​​mooier gezicht te krijgen. Het enige wat je…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.